11. oktober 2015

OM/ baggrund

Velkommen til min personlige, professionelle hjemmeside, der samler mine aktuelle projekter - og sikrer mig en god placering på søgemaskiner. Mine ydelser sælger jeg gennem en af mine to virksomheder, steen.digital og prodii.com.  

steen.digital er min kursus- og konsulentvirksomhed; 
Online omdømme, personlig data-analyse, opbygning, content management og vedligehold af digitale platforme. 

Jeg er co-founder af prodii og her koder vi;
API'er, web applikationer, plugins og moduler til wordpress. Vi har også udviklet vores egen prodii web-applikation til indsamling, opbevaring og aktivering af professionelle data.  

 

BAGGRUND

Jeg har +20 års erfaring fra softwarevirksomheder og startups  bl.a. som ledende medarbejder, partner, stifter og business angel.

Specialer: Online omdømme og digital identity management. Fremtidens digitale HR. Content management.

Professionelle styrker: Idérig. Løsningsorienteret. Grundig. Reflekterende. Faktuel. 

Befinder mig i dag godt med at arbejde for, at mindre virksomheder, freelancere og professionelle individer oplever fordele af digitaliseringen i deres forretning og karriere.

Er vant til at undervise og rådgive på alle niveauer - og er efter mine kursisters og kunders tilbagemelding rigtig god til at gøre det uforståelige tilgængeligt på en omsorgsfuld måde.  

Den tekniske bund blev lagt med DOS, bios, modem og motherboards. Jeg har haft fingrene nede i html, php, javascript, ftp og SSL. Har nu fundet mig godt til rette med wordpress og tilsvarende "pre-cooked" systemer.

Fra "greentech" til HR-tech

Indledte min professionelle karriere med at undervise på AMU-centre og VUC i gartner- og økologi-fag.
Skiftede branche i 1997 efter 3 års flirt med modem, mail og BBS.

Uddannelse: cand. hort. fra Landbohøjskolen (i dag Københavns universitet)
Bachelor: Økologisk grønsagsdyrkning.
Master: Mikrobiologisk skadedyrsbekæmpelse (Zoophtera radicans vs. den lille kål-flue).

Digitale projekter bygget fra bunden

Start-ups, HR-tech, jeg har bidraget til:

License2Share  (2013 - dd.)

Forbereder unge, deres undervisere og forældre til en digital fremtid, hvor data og algoritmer får stadig større betydning for valgmuligheder i udddannelse og job. Foredrag på skoler og gymnasier, guide til print og download, online test. Website bygget i WordPress. Guide udgivet via Publishare.

DataEthics (2015 - 2016)

Non-profit forening der arbejder for en dataetisk dagsorden med vidensdeling. Udgiver nyhedsbreve og afholder konferencer). Optaget under Dansk it primo 2017. Medstifter. Udtrådt.

Prodii  (2014 - til vi lykkes ;-) 

Web applikation. Professionelle indsamler data fra sociale medier til professionel brug. Data genbruges i visuelle profiler, kan deles i teams og eksporteres. Medstifter. Primus motor.

@Work (2010/2011)

Jobsøgningsbog målrettet millenials, udgivet for CompanYoung, et generation Y rekrutteringsbureau og modtager af Børsens gazellepris.

Søgjob.net (2007)

Brug af digitale medier i jobsøgningen. Forfatter. Udgivet på eget forlag. Oplag: 1.000. Udsolgt.

Karriereportal (2002–2004)

CV-test og anbefalinger til jobsøgningen bygget op omkring spørgsmål- og svar-logikker.

CV-test (2000–2002)

Skabeloner til CV'er til download. Interaktiv CV-test.  Leveret til HKs online platform.

Websekretær (6 ugers kursus)

Udviklet for HK København til aktivering af ledige (6 ugers selvvalgt kursus). Stod for materiale og daglig undervisning. Deltagerne lærte at opbygge og vedligeholde hjemmesider i et CMS. Eget koncept og materiale.

Jobguiden til Internettet  (1997 - 2000)

Udgivet på forlaget KnowWare. Udkom i 3 udgaver og solgt i mere end 30.000 eksemplarer. Forfatter. Egen idé.

Uddannelse

Den Kgl. Veterinære og Landbohøjskole i København – Cand.hort. 1984 - 1990
Som studerende med til at sætte økologisk jordbrug på Landbohøjskolens valgfag.
Gartnerimedarbejder, Island, Hveragerdi (1986)
Indsamling af planter til Grønlands botaniske undersøgelsers kortlægning af planter syd for Søndre Strømfjord (1985).


*) Når Alphabet (google)  ansætter medarbejdere, er de mere interesserede i at vide, hvad kandidaterne har været med til at bygge og hvem, de har gjort det sammen med, end de vil høre om hvilke virksomheder, man har arbejdet i og med hvilken titel.

Kontakt

Mail: mail@steen.digital

Tlf: (+45) 28 18 78 60 
Telefontid: Hverdage 9 - 17

Web: steen.digital

steen.digital

I steen.digital tilbyder jeg undervisning, kursusudvikling, foredrag og konsulentydelser om de nye HR-teknologier, brug af data om medarbejdere på arbejdspladsen, digitale fodspor og online omdømme. Alt, der handler om, hvordan man i arbejdslivet kan screene og udvælge personer som arbejdsgiver og hvordan man kan sikre sig et retvisende online omdømme , når man tilbyder sine kompetencer og arbejdskraft.

Prodii HQ

Vi er to personer hos prodii med hver mere end 20 års erfaring fra it-branchen og vi forener specialudvikling og forretning. Vi leverer hjemmesider opsat i wordpress, tilpasset til formålet. Vi tilpasser og specialudvikler plug-ins og moduler og kan også hjælpe med API'er til overflytning af data. 

Læs mere på blog.prodii.com

Prodii web applikation

Succesfulde virksomheder bliver skabt af medarbejdere, der stoler på hinanden. På det digitale arbejdsmarked, hvor nogle mødes mens andre ikke gør, er der brug for nye strategier, metoder og teknologier, der understøtter dette. Prodii, der er en data-hub for professionelle data, kan bruges til at skabe kollektiv transparens for kompetencer; internt i organisationen og eksternt overfor kunder og potentielle kunder og medarbejdere. 

Besøg prodii.com

Tweets


PS! vises ikke, hvis du bruger adblockers